Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MedPlaya Hotel Alba Beach


Descriere

Descriere HOTEL MEDPLAYA BALMORAL:
Hotelul este situat in Benalmadena pe Costa del Sol, la doar 50 de
metri de plaja Torrequebrada si la o scurta distanta de Portul Benalmadena, unde exista un complex fantastic de baruri, magazine si restaurante. In apropiere se afla Paloma Park, o minunata zona verde, ideala pentru plimbari de relaxare in climatul minunat din Costa del Sol. Hotelul este recomandat pentru familii si cupluri.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL MEDPLAYA BALMORAL:
Hotelul se afla la 50 de metri de plaja Torrequebrada din Benalmadena, pe Costa del Sol. In apropierea hotelului se afla terenul de golf Torrequebrada iar cazinoul din Benalmadena este la 10 minute de mers pe jos. Aeroportul orasului Malaga este la doar 8 km de hotel.

Plaja:
Hotel Medplaya Balmoral este situat la 1 minut de plaja.

Dotari camere:
Hotel Medplaya Balmoral dispune de 210 camere, repartizate pe 7 etaje, marea majoritate a camerelor avand vedere excelenta la Marea Mediterana. Camerele sunt decorate in stil modern si elegant, sunt orientate spre exterior si au podeaua cu gresie. Camerele sunt dotate cu aer
conditionat,TV, seif.

Facilitati HOTEL MEDPLAYA BALMORAL:
Hotelul are restaurant tip bufet care ofera o gama larga de mancaruri regionale, spaniole si internationale. Hotelul are si un snack bar situat langa piscina de pe terasa, sala de jocuri, unde oaspetii pot juca darts, tenis de masa, biliard. De asemenea exista un program de divertisment zilnic pentru adulti si copii, un centru de inchirieri biciclete, parcare proprie (cu plata). Hotel Medplaya Balmoral dispune de doua piscine, una pentru copii si cealalta pentru adulti. Atragatoarea zona a piscinei dispune de sezlonguri, mese cu umbrele pentru relaxare. Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil in zonele publice ale hotelului. Un copil cu varsta pana la 2 ani plateste 5 euro/noapte daca foloseste un patut.

Web: www.medplaya.com/hotels/hotel-balmoral-benalmadena.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie