Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

4R Salou Park Resort II


Descriere

Descriere: Salou Park Resort II 3* este unul dintre cele mai renumite hoteluri din Salou. A fost inaugurat in 1963 si este renovat in fiecare an. Salou Park Resort este situat intr-o zona linistita si in acelasi timp centrala, fiind aproape de toate cluburile si restaurantele din statiune.
Localizare:Salou Park Resort II 3* se afla localizat la 100 metri de plaja Capellans, in centrul statiunii Salou,atmosfera fiind perfecta atat ziua cat si seara. Se afla aproape de magazine,restaurante si de localurile care anima viata de noapte a statiunii.Dotari camere: cele 417 camere sunt impartite in doua cladiri: Salou Park I 4 * si Salou Park Resort II 3*. Camerele au balcon sau terasa si beneficiaza de aer conditionat (15.06-15.09), baie cu dus si uscator de par, TV, telefon, mini-frigider (contra cost) si seif (contra cost).
Facilitati hotel: acestea sunt comune in intreg resortul si includ:piscina, SPA & Wellness (sauna,tratamente), sala de fitness, salon de infrumusetare, doua restaurante, wifi, entertainment adulti si copii, terasa cu vedere panoramica la mare


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.