Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H TOP PLANAMAR

   Malgrat De Mar, Spania


Descriere

  • AMPLASARE
    Situat la numai 50 m de o frumoasă plajă de nisip, acest hotel de vacanţă este locul perfect pentru o vacanţă agreabilă în familie pe Costa Maresme din Catalonia, în staţiunea Malgrat de Mar. Aeroportul din Girona este la 25 minute distanta de hotel.

  • DETALII

Admiraţi Marea Mediterană din balconul camerei dvs. Tot de aici veţi avea posibilitatea să observaţi piscina hotelului în aer liber - ideală pentru a vă răcori după razele fierbinţi ale soarelui spaniol. Între timp, copiii se pot distra în mini club sau la locul de joacă special amenajat.

  • DIVERTISMENT
Centrul SPA pune la dispozitia turistilor solar si zona de relaxare. Alte facilitati ce sunt puse la dispoziția oaspetilor pentru petrecerea timpui liber: biliard, tenis de masa, camera de jocuri, spectacole de animatie si divertisment, atat in cursul zilei, cat si seara. Iar pentru cei mici sunt organizate mini club-uri și diverse spații de joacă destinate pentru amuzamentul și distracția picilor.

  • REGIM DE MESE
Turistii pot servi masa, specialitati internationale ori preparate culinare spaniole in cadrul restaurantului, sau pot consuma un cocktail racoritor in cadrul barului sau a terasei de langa piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Bar pe plaja
Teren de tenis