Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SH Villa Gadea


Descriere

Descriere HOTEL SH VILLA GADEA:
Hotel SH Villa Gadea este unul dintre cele mai luxoase complexuri din Costa Blanca. Situat pe o platforma, ofera o priveliste minunata asupra intregii mari Mediterane, iar gradinile sale atent decorate cu o multitudine de copaci si vegetatie luxurianta fac deliciul turistilor.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL SH VILLA GADEA:
Complexul se afla la 3 km fata de centrul orasului Altea, iar in imediata apropiere a complexului se afla statie de autobuz. Aeroportul Alicante este la 58 km de statiunea Benidorm, iar cel din Valencia la 148 km.

Plaja:
Hotel SH Villa Gadea se afla in apropierea plajei publice din Altea.

Dotari camere:
Hotelul are 5 etaje si 202 camere cu balcon, majoritatea au vedere la mare, echipate cu tehnologie moderna, TV satelit, telefon, minibar, aer conditionat, seif. O atentie deosebita a fost data si bailor care au cada si cabina de dus separate si sunt complet utilate.

Facilitati HOTEL SH VILLA GADEA:
Hotelul ofera o priveliste de vis datorita gradinilor interioare care inconjoara piscina si terasele din jurul piscinei, ofera un intreg centru spa cu toate utilitatile, inclusiv piscina cu sare de baie si tratamente naturiste, bai turcesti, aromaterapie, bai cu apa termala, jacuzzi, personal calificat pentru
evaluarea celor care doresc cura de dieta si detoxifiere, 4 restaurante: Veranda - masa tip bufet, Miramar, Palapa - specific pescaresc, Kitsume - specific japonez, Loby bar cu muzica live in weekend si Oasis bar in zona piscinei,
teren de tenis (contra cost), Wi-Fi gratuit in toate zonele complexului inclusiv in camera, in apropiere sunt cursuri de golf si sporturi nautice.
Hotelul dispune de room service 24 de ore.

Facilitati pentru copii:
Piscina in aer liber, miniclub pentru copii intre 4-10 ani.

Web: www.hotel-villa-gadea.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.