Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Granata

   Str Cometei 1620, Clujnapoca 400493, Cluj Napoca


Descriere

Hotel Granata este situat într-o zona liniştita, rezidentiala a Clujului, la 100 de metri de drumul european E60, la 15 minute de Aeroportul International Cluj-Napoca şi 5 minute de centrul orasului.
Cu un design impresionant, in ton cu mostenirea arhitectonica a orasului, Hotel Granata este conceput pentru a convinge cele mai rafinate gusturi şi cele mai exigente dorinţe.

Descriere camere:
Camerele spaţioase şi panorama pe care acestea o ofera sunt completate cu dotari de excepţie, oferind un ambient luxos şi modernist. In funcţie de tipul ales, în camere va aşteapta aer condi-ţionat, minibar, frigider, televizor, cablu tv, fotoliu de masaj, telefoane (atat în cameră cat şi în baie), cabina de duş, jacuzzi sau seif personal digital.

Descriere facilitati:
44 de camere de 4* sau pentru cele 10 camere de 3*, amenajate şi dotate astfel încât să vă ofere o stare absoluta de confort. Camerele spaţioase şi panorama pe care acestea o oferă sunt completate cu dotări de excepţie, oferind un ambient luxos şi modernist.
O parte din serviciile incluse în oferta Hotel Granata sunt: seif pentru valori personale, internet wireless, roomservice, parcare pazita sau servicii de wake-up call şi secretariat. Restaurantul Granata vă rasfata cu cele mai rafinate specialităţi tradiţionale sau internaţionale, fiind locul perfect atât pentru întâlniri de afaceri cât şi pentru cine romantice.

Locatie:
Hotelul este situat la 100 de metri de drumul european E60, la 15 minute de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca si 5 minute de centrul oraşului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Sauna
Jacuzzi
Conference room
Room service
Free wireless internet
Free parking
24-Hour Front Desk
Tennis court