Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul format din 9 vile luxoase se afla in Byala, si este recomandat familiilor si tinerilor. Parcarea gratuita, accesul gratuit la internet WIFI si faptul ca sunt acceptate animalele de companie sunt doar cateva dintre avantajele acestei locatii. Sport si divertisment
Pentru cei care nu doresc sa se relaxeze langa una din cele 2 piscine exterioare, personalul complexului poate organiza inchiriere de ATV-uri, excursii cu barca, activitati nautice (canoe, pescuit, scufundari). In sala comuna, oaspetii complexului pot juca un tenis de masa, darts sau fotbal de masa.

Localizare
Hotelul se afla la 250 m de plaja cu nisip. La 300 m de complex se afla restaurante si magazine, in timp ce statiunea Obzor cu parcul de distractii este la numai 6 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Complexul format din 9 vile luxoase are 2 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrele, una din ele avand portiune pentru copii, internet WIFI gratuit in tot hotelul, sala comuna cu tenis de masa, darts si fotbal de masa, inchiriere ATV, organizare de excursii sau activitati nautice (canoe, pescuit, scufundari).