Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Casa Moritz este situata in centrul Brasovului si are acces usor la multe obiective turistice:Biserica Neagra, strada Sforii, Aleea de Sub Tampa,Turnul Alb.

In plus, privelistea din camere si de la terase spre cetatea Brasovului este extraordinara. Deci, dupa o zi plina, ai nevoie de un somn odihnitor intr-un decor elegant! Rezerva-ti acum o vacanta de poveste!Te invit sa (re)descoperi prima casa construita pe Calea Poienii in anul 1917 de catre Eduard Moritz, restaurata si repovestita dupa mai bine de 100 de ani.


Elementele principale au fost renovate pastrand povestea acelei perioade. Vacantele la noi te vor binedispune si te vor incarca cu energia necesara! Cand intrii intr-un hotel, design-ul interior iti poate spune multe despre viitoarea ta sedere.


Design-ul Art deco, stil arhitectonic ce imbraca perfect cladirea noastra, impreuna cu natura ce o inconjoara iti voi da perfecta imbinare pentru o experienta turistica magnifica. Vei gasi detaliile perfecte in fiecare colt. Iar in plus, oameni potriviti pentru a-ti oferi experienta perfecta pentru Brasov.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie