Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Twins Apart Hotel este o vila noua, de 4 stele, cu o arhitectura moderna si rafinata, ce ofera oaspetilor confort, accesibilitate si un ambient generos.

Vila este situata intr-o zona linistita, in orasul de la poalele Tampei, la doar 10 min de mers cu masina de centrul istoric al Brasovului si la numai 5 minute de centrul civic al Brasovului.

Prin contrast fata de atmosfera actuala din hoteluri si pensiuni, vila noastra este un loc plin de personalitate care asigura intimitatea, discretia si confortul tuturor clientilor nostri, atat persoanelor aflate in vacanta, cat si oamenilor de afaceri.
Vila dispune de propria curte, parcare si loc special amenajat pentru recreere, unde copiii se pot juca in siguranta.

Vila este compusa din 6 apartamente (cate 2 pe etaj), modern mobilate si utilate cu o deosebita grija in armonie cu stilul modern si elegant al cladirii, pentru a oferi un maxim de confort.

Vila dispune de sase apartamente, fiecare avand un design propiu in functie de o anumita paleta de culori. Apartamentul este spatios (60 mp) in care aveti propriul living mare si luminos, dormitor matrimonial, balcon, bucatarie complet utilata, inclusiv aparatura electrocasnica, baie cu dus. Confortul dvs este intregit de dotarea apartamentelor cu televizoare Lcd, conectate la televiziune prin cablu, internet, telefon, frigider, cafetiera, prajitor paine, cuptor cu microunde, centrala proprie fiecarui apartament.
Servicii care intra in costul camerei:
-oferim oaspetilor nostri ziare, reviste si pliante cu informatii culturale si adrese utile din Brasov;
-serviciul de primire/predare corespondenta;
-serviciul de transmitere/primire faxuri;
-articole de papetarie cu complimente din partea noastra;
-informatii despre starea vremii;
-pastrare obiecte de valoare in seiful receptiei;
-rezervari de bilete de avion, tren, etc;
-rezervari la restaurante, cluburi, spectacole, teatru, cinema, etc;
-parcare in curtea vilei;
-inchiriere fier de calcat;
-apel trezire;
Servicii contra cost:
-inchirieri auto
-calcat/spalat rufe.
-minibar
-pensiune completa prin firma de catering
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, seif la receptie, loc amenajat de joaca
Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.