Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Toscana


Descriere

Pensiunea Toscana va ofera cele mai noi si moderne facilitati si servicii de cazare, toate acestea intr-un stil clasic si elegant in apropierea celei mai renumite statiuni montane din Romania: Poiana Brasov.


Situata la doi km de Centrul Vechi al Brasovului si la zece kilometri de Poiana Brasov, Pensiunea Toscana este o pensiune de tip boutique un loc plin de personalitate care asigura cel mai mare respect fata de intimitatea tuturor oaspetilor sai.


Pensiunea Toscana va ofera o gradina exterioara de 12000 mp, cu nuci, meri, peri, ciresi, pruni, fiind ambientul perfect pentru relaxarea in mijlocul naturii, intr-o zona cu o priveliste unica asupra versantilor muntosi din depresiunea Brasovului.


Pensiunea Toscana ofera servicii de prima clasa tuturor oaspetilor sai:
- parcare gratuita supravegheata video
- gradina exterioara de 12000 mp
- acces internet Wi-Fi in fiecare camera, receptie, restaurant
- televiziune digitala
- pastrare valori si bagaje
- mic dejun
- room-service
- spalatorie
- agrement
- sauna finlandeza
- terasa exterioara


Camere


Pensiunea are o capacitate de 9 camere: 8 camere duble cu balcoane generoase, cu o suprafata de 23 mp si 1 apartament cu o suprafata de 70 mp, asigurand cazarea unui numar de 20 de persoane
Bar


Situat la parterul pensiunii, barul impreuna cu livingul din apropiere, pun la dispozitia oaspetilor diverse specialitati de cafea, bauturi si cocktailuri alcoolice si nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.