Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PROMENADA STUDIOS

   Str Camil Petrescu Nr 3c, Cod 500167, Brasov Vezi locatia pe harta


Descriere

Apartamentele Promenada Studios sunt ideale pentru cazare in regim hotelier, acestea imbina luxul si confortul unui hotel de 4 stele cu linistea si intimitatea pe care o poti gasi doar acasa.
In studiourile Promenada ai parte de un spatiu de miscare (47 – 51 mp in functie de tipul studioului) care nu poate fi comparat cu spatiul unei camere de hotel. In plus, aici nu vei fi deranjat de zgomotele usilor dintr-un hotel de multe camere.
Bucataria echipata iti permite sa servesti masa in bucatarie sau in living sau chiar sa gatesti. Conceptul open space si accentul pus pe confortul oaspetilor iti creaza toate conditiile necesare unei cazari ideale: liniste, intimitate, eleganta si in proximitatea unei zone de exceptie, Coresi Mall.

Descriere camere:
Cele 8 apartamente tip studio dispun de urmatoarele dotari: acces pe baza de card; seif; pat matrimonial + canapea extensibila; bucatarie echipata cu plita inductie, hota, mini frigider, toaster, vesela); baie echipata cu prosoape, papuci de casa, obiecte cosmetice; balcon; internet wireless gratuit; tv smart; aer conditionat;

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare gratuita (un loc pentru fiecare apartament); acces persoane cu dizabilitati; lift. Nu se accepta animale de companie.

Locatie:
Apartamentele sunt situate intr-una din cele mai cautate zone ale Brasovului, zona Tractorul/Coresi, o zona dinamica si ofertanta. In proximitatea apartamentelor de inchiriat ai la dispozitie cafenele, restaurante, centre SPA, parcuri, unitati bancare si Coresi Mall. In plus, poti ajunge foarte repede in orice zona a orasului, folosind atat rutele centrale cat si centura Brasovului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV in room
Bathroom
Shower
Hairdryer
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Fridge
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
Elevator
Kitchen facilities
Shopping mall

Locatie