Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Long Street


Descriere

Long Street Hotel Brasov este amplasat la aproximativ 1,5 km de centrul vechi, intr-o zona linistita si cu o panorama deosebita atat spre muntele Tampa si masivul Postavarul, cat si asupra cartierului vechi al Brasovului. Hotelul indeplineste toate cerintele si nevoile de cazare atat ale turistilor ocazionali, cat si a celor business.In zona exista numeroase restaurante romanesti, baruri, cluburi si saloane de infrumusetare.
Oaspetii pot ajunge in centrul vechi cu un autobuz care are stasie chiar in fata Hotelului Long Street. Castelul Bran este la 30 de minute de mers cu masina, iar zona de schi Poiana Brasov este la 14 km.

Hotelul Long Street ofera timp pentru cei care cauta relaxarea de week-end intr-un oras de la munte, spatiu pentru iubitorii de libertate si ospitalitate autentica pentru toti oaspetii. Aici, luxul nu inseamna fast si splendoare, in schimb, se manifesta in implinirea dorintelor oaspetilor, toate la cel mai inalt nivel.

Hotelul ofera pe cele 3 nivele ale sale 56 de locuri de cazare in camere single, duble, camere triple si apartamente cu doua camere semi-decomandate, cu terase exterioare de pe care pot fii admirati, ca si de pe ferestrele camerelor, muntii inconjuratori.

Camera dubla standard: Ideala pentru una sau doua persoane.

Camerele duble pot fi de doua tipuri:- matrimoniale: cu pat dublu (180 cm)
- twin: cu 2 paturi single (90cm)

Camera tripla: Ideala pentru o familie de 3 persoane. Acestea au un pat dublu (180 cm) si un pat de 1 persoana (90 cm), baie proprie cu cabina de dus.

Camera family - Ideala pentru o familie de 4 sau 5 persoane. Acestea au un pat dublu (180 cm), un pat de 1 persoana (90 cm) si o canapea extensibila, baie proprie cu cabina de dus.

Apartament - Ideal pentru o familie de 4 persoane.
Apartamentele au 2 camere:
- un pat dublu (180 cm) sau doua paturi de 1 persoana (90 cm)
- o canapea extensibila
- baie proprie cu cabina de dus.
Majoritatea structurilor de cazare au o priveliste de vis catre Tampa. Toate camerele au geamuri duble, asigurand un mediu linistit si relaxant.
Dotari camera: WiFi Gratuit, TV cu ecran plat, minibar, draperii blackout, calorifere reglabile cu termostat, paturi ergonomice, fotolii si masuta de cafea, birou de lucru, terasa, uscator de par si articole de toaleta.

Calitatea serviciilor oferite si gama extinsa de facilitati fac hotelul Long Street sa fie o unitate foarte solicitata in randul turistilor, cu sanse foarte mici de a gasi o camera libera fara o rezervare anticipata.

Servicii de masa: In zona de Lounge. Restaurant - poate gazdui pana la 20 de persoane si aici se poate servi micul dejun tip bufet suedez.

Observatii: Animalele de companie sunt acceptate la cerere si se pot percepe taxe.

Parcarea privata este disponibila gratuit la proprietate.

Principalele atractii turistice: Strada Sforii; Aventura Parc Brasov, Bradul Ski Slope, Telecabina Capra Neagra, Telecabina Postavarul, Telecabina Kanzel, Partia Subteleferic, Harman Fortified Church, Dino Parc, Prejmer Fortified Church.
Cetatea Brasovului 1,2 km
The White Tower 1,7 km
Muzeul de Arta 1,7 km
Piata Sfatului 1,8 km
Targul de Craciun din Brasov 1,8 km
The Black Tower 1,8 km
Paradisul Acvatic 1,8 km
Biserica Neagra 1,9 km
Bastionul Fierarilor 1,9 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.