Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Diamond of Bodrum este situat intr-un cadru natural deosebit si ofera turistilor sai confort si servicii de calitate, specifice unui hotel de 5 stele.Facilitati camere
Camerele sunt spatiaose si primitoare si sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, seif, telefon, TV satellite, minibar, aer conditionat centralizat( inclus in tarif), nu toate camerele au vedere catre mare si balcon.

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia turistilor sai restaurant interior si exterior, lobby bar, miniclub, internet café, coafor, magazine, servicii medicale si de spalatorie, piscine pentru adulti si pentru copii, plaja privata cu nisip si pietricele, centru de fitness, baie turceasca, sauna, jacuzi, masaj, centru de sanatate, scoala de scufundari.

Localizare
Hotelul Diamond of Bodrum este situat pe malul marii in centrul statiunii Bodrum, la 35 km de aeroportul din Bodrum. Hotelul este primitor si este inconjurat de multa verdeata si detine 201 camere grupate in cladirea principala si in cea secundara cu 2 etaje. Camerele pot avea vedere la mare sau la gradina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie