Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apart Hotel Orbilux


Descriere






Localizare: la 600 m distanta de gondola, langa hotel Lion si Perun.


Facilitati camere: hotelul dispune de camere duble, studio-uri cu 2 paturi normale si un pat suplimentar si chicineta, apartamente cu 1 dormitor cu 2 paturi normale si sofa extensibila pentru pana la 2 persoane si chicineta, apartamente cu 2 dormitoare cu 4 paturi normale, sofa extensibila pentru 2 persoane si chicineta si sunt doate cu TV satelit, telefon, baie cu dus, minibar.


Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, seif, centru SPA, sauna, piscina interioara, sauna, bar la piscina, masaj, internet, parcare, schimb valutar.






GRATUIT: accesul la piscina, sauna, baie de aburi, sala de fitness, transfer catre gondola, depozit pentru echipamentul de ski.


Observatii : camerele duble au capacitatea de 2 adulti / 2 adulti + infant si nu au chicineta; Studiou-urile au chicineta, 2 paturi normale si un pat suplimentar, Apartamentele cu 1 dormitor : 2 paturi normale + 1 pat suplimentar pt 2 persoane, living room si chicineta, potrivite 2 + 2 / 3 persoane. Apartamentele cu 2 dormitoare au living, 4 paturi normale si chicineta, potrivite pentru 4 +2 sau 5 adulti. Alte combinatii pot fi confirmate on request in functie de disponbilitate.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.