Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apart Hotel Belmont


Descriere











Localizare:la 5 minute de gondola si 10 minute de centrul orasului, chiar in spatele hotelul Grand Montana.





Facilitati camere: hotelul dispune de 74 de apartamente si studio-uri. Apartamentele cu 1 dormitor : living cu canapea extensibila + dormitor, baie cu cada sau dus, uscator de par, terasa. Apartamentele cu 2 dormitoare: 1 dormitor, o camera twin, living cu canapea extensibila, una sau 2 bai cu cada sau dus si uscator de par. Toate tirpurile de camere dispun de: TV prin satelit, DVD player, incalzire centralizata, internet, frigider, bucatarie complet utilata, balcon, baie cu dus, uscator de par, fier de calcat.


Facilitati hotel: lobby bar, piscina interioara, pool bar, seif la receptie, curatatorie, internet, garaj, spalatorie, garaj, sala de fitness, baie de aburi, sauna, jacuzzi.


GRATUIT: accesul la piscina, internet si transfer catre gondola.


Observatii: micul dejun si cina sunt bufet /meniu si se servesc in restaurantul hotelului Grand Montana. Cinele Festive nu sunt obligatorii si se servesc in restaurantul hotelului Grand Montana.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.