Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare: Hotelul Lotos este situat pe malul marii, langa portul de yahturi, la aproximativ 200 m de plaja si la 200 m de centrul statiunii Balcik.


Informatii hotel: Hotelul a fost renovat in anul 2008, are restaurant, lobby bar, bar de noapte, seif la receptie ( contra cost), room service, Wifi gratuit in lobby, sala internet, sala conferinte.


Servicii masa: Mic dejun


Servicii cazare: camere duble, apartamente: toate au bai, telefon, aer conditionat, TV satelit, frigider, internet, balcon, vedere la mare.


Facilitati copii: patuturi pentru copii, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, sectiune pentru copii la piscina.


Gratuit: piscina exterioara


Contra cost: fitness.


Animalele de companie (caini si pisici pana la 10 kg greutate) sunt acceptate dar se asteapta confirmarea hotelului in prealabil iar plata se face la receptie.


Parcare: nepazita si locuri limitate.


Grad maxim ocupare camere: In camera single – 1 adult; in dubla – 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii dar numar limitat de camere; in tripla – 3 adulti + 1 copil; in apartament - 2 adulti + 2 copii/3 adulti+1 copil.



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 Euro/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani – gratuit;


- Copil 2-13 ani cu 2 adulti in DBL/ TRPL – gratuit;


- 2 copii 2-13 ani cu 2 adulti in DBL (numar limitat de camere) – ambii au gratuitate;


- copil 2-13 ani cu un adult in DBL sau cu 1/2 adulti in TRPL – 50% discount;


- Adult in extrabed in DBL – 30% reducere din tariful de adult;


- Adult in extrabed in TRPL – 50% reducere din tariful de adult.


- Supliment HB : 4 EUR /copil ( 2-12,9 ani)/zi si 8 EUR/adult/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.