Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIGHTHOUSE GOLF & SPA RESORT


Descriere

Situat într-o zonă frumoasă a orașului Balcic de pe coasta Mării Negre, Hotelul Lighthouse Golf Resort & Spa face parte dintr-un complex de golf proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam.
Hotelul oferă vedere la mare și la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune și se află aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce la plajele de nisip.
Hotelul Lighthouse pune la dispoziția oaspeților camere şi suite luxoase, precum şi apartamente şi vile amplasate în hotelul de apartamente, care aparține complexului. Toate unitățile de cazare au dotări moderne, aer condiţionat şi balcon.
Oaspeții se pot bucura de gama completă de facilități oferite de complex, având posibilitatea să combine întâlnirile de afaceri cu o lecţie de golf sau să joace o partidă de golf, iar apoi se să relaxeze la centrul spa de 3000 m².
Sunt disponibile de asemenea facilități sportive și de agrement, printre care 2 terenuri de tenis și 1 teren de fotbal. În plus, la complex există 3 restaurante, un bar cu pian și un bar pe plajă.
Utilizarea facilităților de spa, inclusiv o saună finlandeză, o baie turcească, o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness, este gratuită pentru oaspeții hotelului, precum și piscinele interioare și exterioare. Transfer la plajă este oferit gratuit. De asemenea, oaspeții pot rezerva la recepție o umbrelă și șezlonguri pentru utilizare gratuită, în funcție de disponibilitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie