Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Tisa, Băile Olănești

   Baile Olanesti, Romania


Descriere

🎯 AMPLASARE
Hotelul Tisa este situat în centrul stațiunii Băile Olănești la baza Aleii Izvoarelor, fiind amplasat într-un cadru natural pitoresc, înconjurat de pădure, creând o ambianță revigorantă potrivită un sejur plăcut.Cea mai apropiată staţie de autobuz este la doar 100 de metri iar gara Râmnicu Vâlcea este la doar18 km.

🎯 DOTĂRI
Hotelul TISA are 150 de locuri de cazare în 67 camere duble (standard, deluxe, executive) și 4 apartamente. Fiecare cameră dispune de : televizor color LCD, frigider, rețea de cablu, internet Wi-Fi, telefon cu acces la centrală digitală automată, grup sanitar propriu cu duș, balcon la fiecare cameră, servicii de spălătorie și curățătorie, la cerere.

🎯 TRATAMENT
Baza de tratament îți oferă o gamă largă de proceduri medicale, inclusiv kinetoterapie și crenoterapie. Crenoterapia și procedurile de tratament asociate se prescriu de către medicul specialist în urma unei consultații inițiale, în cabinetul medical din cadrul hotelului.Printre tratamentele puse la dispoziția oaspeților, se menționează : consultații medicale specializate, magnetoterapie: MDF, ultrasonoterapie: ultrasunete, pneumoterapie: ultrasonoaerosoli, termoterapie: solux și infraroșu, unde scurte, împachetări silicon, electroterapie: curenți interferențiali, diadinamici, ionizări, electro-hidroterapie: băi galvanice, crenoterapie (cură de ape), aerosol și injecții izvor 7, masaj terapeutic, midrokinetoterapie, kinetoterapie.

🎯ALTE SERVICII
✅Centru Aqua
✅Restaurant
✅Sală de kinetoterapie
✅Sală de evenimente


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
SPA
Wi-Fi
Restaurant