Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Stogu, Băile Olănești

   Baile Olanesti, Romania


Descriere

­čôîAMPLASARE

Hotelul STOGU este amplasat chiar ├«n centrul sta╚Ťiunii Ol─âne╚Öti, la o distan╚Ť─â de 18 km de Rm. V├ólcea . Este situat in centru statiunii Baile Olanesti la 18 km distanta de Rm. Valcea avand in componenta sa 3 apartamente, 21 camere duble si o sala moderna cu o capacitate de 150 locuri pregatita in orice moment pentru diverse evenimente. In vecinatatea hotelului regasiti baza noua de tratament, strandul si parcarea supraetajata.

­čôîDOT─éRI

Hotelul pune la dispozi╚Ťia oaspe╚Ťilor 3 apartamente, 21 camere duble, totaliz├ónd 52 locui de cazare ╚Öi o sal─â modern─â cu o capacitate de p├ón─â la 150 locuri pentru diverse evenimente. Camerele au ├«n dotare grup sanitar propriu cu articole de toaleta gratuite, TV LCD cu cablu, telefon, minibar, aer condi╚Ťionat si camere sunt prevazute cu balcon. Pentru a se asigura confortul turistilor la dispozi╚Ťia acestora se g─âse╚Öte ╚Öi un restaurant propriu cu o capacitate de 100 locuri ╚Öi o teras─â cu 50 locuri disponibile, iar preparatele culinare fac parte din buc─ât─âria tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â.

­čôîTRATAMENT

In conditiile vietii actuale, pe langa confortui dorit, se produce si o solicitare a ritmurilor biologice, o modificare a alimentatiei si o reducere a miscarii, ├«n consecin╚Ť─â o via╚Ť─â sedentar─â ce pe termen lung duce la diverse afec╚Ťiuni ale organismului. Reducerea eforturilor fizice duce frecvent de aparitia unor tulburari cardio-vasculare, respiratorii, digestive, renale, endocrine, nervoase etc.. Aplicarea tratamentului balnear se face numai dupa o consulta╚Ťie medical─â ini╚Ťial─â, in prescrierea tratamentului, medicul tinand seama de toata patologia bolnavului.
Serviciile oferite sunt concepute pentru reglarea ritmurilor biologice atât din punct de vedere metabolic și imunologic.

14:00:00 / 10:00:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant