Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Stogu, Băile Olănești

   Baile Olanesti, Romania


Descriere

📌AMPLASARE

Hotelul STOGU este amplasat chiar în centrul stațiunii Olănești, la o distanță de 18 km de Rm. Vâlcea . Este situat in centru statiunii Baile Olanesti la 18 km distanta de Rm. Valcea avand in componenta sa 3 apartamente, 21 camere duble si o sala moderna cu o capacitate de 150 locuri pregatita in orice moment pentru diverse evenimente. In vecinatatea hotelului regasiti baza noua de tratament, strandul si parcarea supraetajata.

📌DOTĂRI

Hotelul pune la dispoziția oaspeților 3 apartamente, 21 camere duble, totalizând 52 locui de cazare și o sală modernă cu o capacitate de până la 150 locuri pentru diverse evenimente. Camerele au în dotare grup sanitar propriu cu articole de toaleta gratuite, TV LCD cu cablu, telefon, minibar, aer condiționat si camere sunt prevazute cu balcon. Pentru a se asigura confortul turistilor la dispoziția acestora se găsește și un restaurant propriu cu o capacitate de 100 locuri și o terasă cu 50 locuri disponibile, iar preparatele culinare fac parte din bucătăria tradițională românească.

📌TRATAMENT

In conditiile vietii actuale, pe langa confortui dorit, se produce si o solicitare a ritmurilor biologice, o modificare a alimentatiei si o reducere a miscarii, în consecință o viață sedentară ce pe termen lung duce la diverse afecțiuni ale organismului. Reducerea eforturilor fizice duce frecvent de aparitia unor tulburari cardio-vasculare, respiratorii, digestive, renale, endocrine, nervoase etc.. Aplicarea tratamentului balnear se face numai dupa o consultație medicală inițială, in prescrierea tratamentului, medicul tinand seama de toata patologia bolnavului.
Serviciile oferite sunt concepute pentru reglarea ritmurilor biologice atât din punct de vedere metabolic și imunologic.

14:00:00 / 10:00:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant