Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Ferdinand, Băile Herculane

   Baile Herculane, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE

Hotel Ferdinand este amplasat într-o zonă privilegiată din stațiunea Băile Herculane. Hotelul este înconjurat de grădini amenajate in stil rustic, cu foisoare de lemn decorate in stil traditional,

📌 DETALII

Hotel Ferdinand dispune de 53 de camere amenajate confortabil, totalizand 106 locuri: 5 apartamente cu paturi matrimoniale si canapea extensibila in zona de living, 18 camere duble cu paturi matrimoniale, 30 camere duble cu paturi separate, care se pot unifica la cerere. Toate camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, sistem de ventilatie, televiziune prin cablu, telefon cu acces international si au acces la internet wireless.

Hotelul Ferdinand ofera oaspetilor sai experiente gastronomice si servicii excelente precum si locatii diverse pentru servirea mesei intr-o ambianta placuta : restuarant iși terasă cu priveliște panoramică asupra stațiunii Băile Herculane. Restaurant Ferdinand, cu o capacitate de 84 de locuri, va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria savuroasa internationala si traditionala, într-un mediu agreabil, desavârsita de un serviciu profesionist si deopotriva amabil. Se acceptă și organizarea de diverse evenimente ( banchete, mese festive, conferințe ) și la cerere se pot servi mese în regim buget sau unul stabilit în prealabil.


📌 TRATAMENT

Baza de tratament a hotelului este accesibilă în fiecare zi, inclusiv în weekend și se poate efectua următoarele proceduri terapeutice:

electroterapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, curenti interferentiali, nemectron, magnetodiaflux;
✅hidroterapie: bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, jacuzzi cu cromoterapie, dus subacval
✅cataplasme cu parafina, aerosoli;
✅diferite tipuri de masaje: (masaj cu roci vulcanice, masaj de relaxare, masaj segmentar, masaj anticelulitic, masaj facial), drenaj limfatic, prevenirea varicelor
✅acupunctura
✅kinetoterapie

Principalele afecțiuni care pot supuse procedurilor și tratamentului în incinta hotelului sunt :

Afecțiuni ale aparatului locomotor
✅ Afecțiuni neurologice periferice
✅ Boli ginecologice
✅ Afecțiuni ale aparatului respirator

GRATUIT SE OFERĂ :

✅Acces piscina de agrement, sala de fitness
✅ Internet wireless
✅Jocuri recreative: sah, rummy, table, masa ping pong
✅1 copil pana la varsta de 6 ani cazat in camera cu parintii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina interioara
SPA
Jacuzzi
Wi-Fi
loc de joacă
Restaurant
Sala de conferinta
Aer condiționat