Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Diana, Băile Herculane

   Baile Herculane, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE
Diana Resort se află la 3 minute distanță centrul stațiunii . Unitatea de cazare oferă diverse posibilități de relaxare și înfrumusețare, diverse metode de tratamente balnear și fizioterapeutic, iar în timp ce adulții își revigorează sănătatea cei mici sunt ocupați de animatori profesioniști.

📌 DOTĂRI
Hotelul pune la dispoziție următoare tipuri de camere: cameră matrimonială economy, cameră dublă twin, cameră matrimonială standard, cameră twin standard, cameră family, apartament.

Camerele sunt dotate cu :
🔹Mobilier
🔹 Conexiune WI-FI
🔹TV conectat la rețea
🔹 Telefon
🔹 Baie cu cabină de duș
🔹Articole de baie
🔹Uscător
🔹Mini-frigider
🔹Balcon



📌 TRATAMENT

Principalul factor de tratament sunt apele termale și aerul ionizat. Se spune că apele termale din această stațiune sunt unele dinte cele mai vechi din Europa, având o istorie și tradiție ce a excelat an de an deservind mii de oaspeți anual. Baza de tratament al hotelului efectuează proceduri și tratamente doar după prezentarea unei trimiteri de la medic și posesiunea cardului de sănătate. Tratamentele se efecutează după o consultație personalizată inițială și stabilirea necesitpților. Aparatura de ultima generatie și echipamentele moderne prezente în proceduri și tratamente valorifica la maximum efectele apelor minerale termale, sulfuroase si saline. Printre tratamente se enumeră :
Hotelul Afrodita dispune de Baza de tratament proprie, unde se pot efectua o serie de tratamente dupa o prealabila consultare si la recomandarea medicilor specialisti din incinta bazei. Centrul de tratament din cadrul Complexului Hotelier Afrodita, pune la dispozitie o gama diversificata de servicii precum: Electroterapie, Hidroterapie, Masoterapie, Kinetoterapie, Geriatrie, Cosmetica geriatrica. Aparatura de ultima generatie de care puteti beneficia în incinta Complexului Hotelier Afrodita, valorifica la maximum factorii sanogeni proprii apelor minerale termale, sulfuroase si saline folosite de peste 2000 ani. Agentia de turism Ocaziituristice.ro
✅ Electroterapie
Electroterapie, Hidroterapie, Masoterapie, Kinetoterapie, Geriatrie, Cosmetica geriatrica. Agentia de turism Ocaziituristice.ro
Electroterapie, Hidroterapie, Masoterapie, Kinetoterapie, Geriatrie, Cosmetica geriatrica. Agentia de turism Ocaziituristice.ro
✅ Hidroterapie
✅ Masoterapie
✅ Kinetoterapie
✅ Geriatrie
✅ Cosmetică geriatrică

Baza de tratament dispune de :
✅ Medic balneolog și personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri)
✅Cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj
✅Aparatură de electroterapie modernă


📌 SPA / RELAXARE

💮 Halatele și prosoapele pentru Spa sunt asigurate de hotel.
💮Copiii trebuie să fie în permanență însoțiți și supravegheați de un adult în permanență de un adult și vor avea acces doar în aria destinată lor.
💮 La dispoziția oaspeților se află : piscină, jacuzzi, saună, masaj pentru relaxare.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina interioara
SPA
Wi-Fi
Restaurant
Sala de conferinta