Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Sara s Sons

   Baile Herculane, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE
Complexul Sara's sons este situat aproape de centrul stațiunii Băile Herculane. Complexul este compsu dintr-un hotel și dintr-un hostel. Stațiunea Băile Herculane fiind amplasată în Parcul National Valea Cernei-Domogled, îi oferă o poziție agreabilă și pitorească în sânul naturii.

📌 DETALII

Complexul Sara's Sons pune la dispoziția clienților sai : 7 camere cu pat matrimonial, 11 camere twin și 3 apartamente confortabile. Fiecare cameră este dotat cu aer condiționat, mini bar, TV, internet și grup sanitar. Complexul mai pune la dispoziție clienților și servicii de secretariat, păstrarea bunurilor la recepție, un restaurant, un bar de zi un bar de bar cu program de noapte și 3 piscine cu ape termominerale.

📌 TRATAMENT
Principalul factor terapeutic il constituie apele termale de mare adancime aduse la suprafata, cu o compozitie chimica variata, apele fiind sulfuroase, cu grad scazut de radioactivitate. La acesta, se adauga climatul și aerul revigorant, cu multiple efecte benefice asupra organismului: restabilirea parametrilor respiratori si circulatori, cresterea rezistentei organismului la efort si stres, restabilirea starii de confort biologic. Baza de tratament pusă în funcțiune, oferă o gamă complexă de servicii medicale grupate în pachete, în funcție de specificul afecțiunilor :

✅tratamente cu apa termala in bazine individuale sau 2 locuri;
✅bai galvanice simple si cu dus subacval;
✅hidroterapie si bai cu plante;
✅fizio-electro-magneto-terapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, magnetodiaflux;
✅gimnastica medicala, kinetoterapie;
✅masaje, aerosoli;
✅acupunctura.

ALTE INFORMAȚII
❗ Cazarea copiilor sub 10 ani este gratuită dacă nu se solicită pat suplimentar.
❗ Pentru copiii peste 10 ani este necesară achitarea contravalorii patului suplimentar.
❗Șezlongurile sunt contracost.
❌ Tarifele de cazare nu includ și taxele de parcare.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina interioara
Wi-Fi
Sala de fitness
Piscina exterioara