Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Parc, Băile Govora

   Baile Govora, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE

Hotelul Parc 2* este amplasat în stațiunea Băile Govora, situată în județul Vâlcea, stațiune balneo-climaterică renumită, deschisă tot timpul anului. Stațiunea este cunoscută pentru capacitatea terapeutică a apelor sale minerale (bogate în clor, sodiu, iod, brom, sulf, magneziu, calciu), a nămolului mineral (din localitate) și a nămolului sapropelic fosil (adus de la Ocnele Mari).

📌 DETALII

Hotelul Parc 2* pune la dispoziție 94 de camere spațioase, simple, decorate în nuanțe calde ce oferă senzația de comfort și relaxare, perfecte pentru un sejur extraordinar. Camerele sunt doatate cu masuță de cafea, fotolii, televizor, telefon si minibar iar băile au în dotare articole de toaletă, halate, prosoape, cabină de duș și uscător de păr. Hotelul pune la dispoziție si locuri de parcare.
La dispoziția oaspeților este și un restaurant cu o capacitate de servire de 160 locuri, bar de zi cu o capacitate de 20 locuri și o terasă cu 60 locuri. Iar la solicitare, pot fi organizate evenimente de mare anvergură - serbări, conferințe, întâlniri de afacere.

📌 TRATAMENT

Baza de tratament a hotelului asigură tratamente pentru diverse afecțiuni (ORL, respiratorii, ale aparatului locomotor, boli asociate), sub supravegherea unui personal specializat și este dotată cu cabinete de: electroterapie, inhalații, pulverizații, masaj. Principalele proceduri efectuate aici sunt: împachetări cu nămol, gimnastică medicală, buvete pentru cura internă etc. În baza de tratament sunt amenajate un teren de tenis, un teren de minifotbal și un ștrand cu ape minerale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
Wi-Fi
Restaurant
Sala de fitness