Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Palace, Băile Govora

   Baile Govora, Romania


Descriere

⭕️ AMPLASARE
Hotel Palace**** a fost primul hotel cu baza de tratament din România, construit după planurile arhitectului francez Ernest Doneaud. Arhitectura cladirii este eclectica cu influente de art nouveau si elemente de arhitectura neoromaneasca. Inițial conceput ca hotel de lux, a fost construit în mijlocul stațiunii Băile Govora. Hotelul se bucura de o arhitectura moderna, are un design interior ce se evidențiaza prin eleganță și rafinament, în ceea ce privește posibilitătile de cazare și serviciile corespunzătoare acestei activităti.

⭕️ DETALII
Hotelul PALACE 4**** ofera 132 de spatii de cazare din care:
106 camere clasificate la categoria de 4 **** și 26 camere clasificate la categoria de 3 *** . Servirea bucatelor tradiționale și internaționale este asigurată de un restaurnt cu o capacitate de 176 de locuri. Pentru evenimente și serbări și diverse activități sunt puse la dispoziție următoarele :

  • Sala Ernest Doneau: 40 locuri
  • Sala Vintila Bratianu: 80 locuri
  • Business Club
  • Spatiu comercial gen boutique, salon coafura/cosmetica.

⭕️ TRATAMENT ȘI SPA

Baza balneo-spa beneficiaza de cabinete medicale BFT si Cardiologie, aparatura de fizioterapie si cardio, bazine pentru proceduri si hidrokinetoterapie, sala fitness, sauna, solar si masaj. Intregul proces de cura balneara este foarte atent supravegheat de intreg personalul medical format din medici, asistenti generalisti, asistenti balneofizioterapeuti, kinetoterapeuti si maseori.

❗️❗️❗️ Spatii special amenajate pentru persoane cu dizabilitati:

  • 3 spatii de cazare;
  • 1 grup sanitar comun;
  • 1 rampa la intrarea in hotel;

🚗 Parcare - 80 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
SPA
Restaurant
Sala de fitness
Sala de conferinta
Sauna