Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Oltenia, Băile Govora

   Baile Govora, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE

Hotelul Oltenia 3* este amplasat în centrul stațiunii balneo-climaterice Băile Govora, situată în județul Vâlcea, stațiune balneo-climaterică renumită, deschisă tot timpul anului. Stațiunea este cunoscută pentru capacitatea terapeutică a apelor sale minerale (bogate în clor, sodiu, iod, brom, sulf, magneziu, calciu), a nămolului mineral (din localitate) și a nămolului sapropelic fosil (adus de la Ocnele Mari).

📌 DETALII

Hotelul pune la dispoziție 114 camere duble (2 paturi individuale, televizor, baie cu dus) si 48 garsoniere (pat matrimonial sau 2 paturi, televizor, minibar, aer conditionat, baie cu dus).
În cadrul Hotelului Oltenia sunt 2 restaurante: Restaurantul Oltenia ***, cu o capacitate de 120 de locuri și Restaurantul - Pensiune Oltenia ***, cu capacitatea de 265 de locuri, unde se servesc delicii din bucătăria românească pe bază de fișă cont și în regim de meniu fix. B


📌 TRATAMENT

Baza de tratament a hotelului asigură echipament modern și metode eficiente combinate cu ape termale pentru tratarea următoarelo afecțiuni :
✅ Afecțiuni ale căilor respiratorii
✅ Afecțiuni otorinolaringologice
✅ Afecțiuni reumatismale
toate acestea fiind efectuate în mod obligatoriu sub supravegherea personalului medical specializat. Printre procedurile efectuate se numără:
✅ Balneație cu ape minerale,
✅ Hidroterapie,
✅ Kinetoterapie,
✅ Masoterapie,
✅ Terapie respiratorie,
✅ Electroterapie,
✅ Buvete
Din anul 2010, hotelul pune la dispoziție și un centru de wellness, modern, acesta fiind dotat cu : piscină acoperită, sală de fitness cu 20 de locuri, bazin cu iod, salon de masaj.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

SPA
Restaurant
Sala de fitness
Piscina exterioara
Sala de conferinta
Sauna