Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Belvedere, Băile Govora

   Baile Govora, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE

Hotelul Belvedere 3* este amplasat în stațiunea Băile Govora, situată în județul Vâlcea, stațiune balneo-climaterică renumită, deschisă tot timpul anului. Stațiunea este cunoscută pentru capacitatea terapeutică a apelor sale minerale (bogate în clor, sodiu, iod, brom, sulf, magneziu, calciu), a nămolului mineral (din localitate) și a nămolului sapropelic fosil (adus de la Ocnele Mari).

📌 DETALII

Hotelul Belvedere 3* pune la dispoziție 38 de camere spațioase, simple, decorate în nuanțe calde ce oferă senzația de comfort și relaxare, perfecte pentru un sejur extraordinar. Hotelul are o capacitate de cazare de 76 locuri dispuse in 17 camere cu pat matrimonial, 17 camere twin, 1 garsoniera, 3 apartamente. Garsonierele dispun de pat matrimonial si canapea extensibila iar apartamentele sunt compuse din dormitor si living cu canapea extensibila.Toate camerele sunt dotate cu Tv cablu, minibar, telefon, baie proprie. Hotelul pune la dispoziție si locuri de parcare.
La dispoziția oaspeților este și un restaurant cu o capacitate de servire de 94 locuri în interiorul acestuia și 64 locuri pe terasă. Iar la solicitare, pot fi organizate evenimente de mare anvergură - serbări, conferințe, întâlniri de afacere.

📌 TRATAMENT

Baza de tratament a hotelului asigură tratamente pentru profilul Respirator si cel Reumatismal dar si tratamente pentru alte afectiuni precum cele neurologice, metabolice, tratamente pentru combaterea stresului si a mentinerii starii de sanatate.Sunt puse la dispoziție proceduri de tratament complexe și individualizate :

✅ Inhaloterapie
✅ Electroterapie
✅ Termoterapie
✅ Hidrotermoterapie
✅ Crenoterapie
✅Kinetoterapie
✅Hidrokinetoterapie
✅Masaj

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-fi
Restaurant