Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort

   Baile Felix, Romania


Descriere

Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuşi sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spaţiu dătător de vitalitate şi de echilibru.

Filozofia hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalității, Lotus Therm Spa&Luxury Resort impresionând prin valoarea și atenția oferită clienților săi. Cu o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente standard, 8 suite și 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai stațiunea Băile Felix. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasă proprie. În zona recepției Lotus Therm Spa&Luxury Resort vă întâmpină Crystal Café - modern şi ospitalier - este un bar de zi destinat întâlnirilor formale şi informale.Proprietatea oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare și exterioare, un centru spa și de tratament și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele. Parcarea proprietății este disponibilă la un cost suplimentar. Toate camerele și suitele sunt decorate cu mobilier în stil classic, elegant, și dispuns de aer condiționat, Smart TV și o baie privată cu duș, uscător de păr, papuci, halate de baie și articole de toaletă gratuite.Aquapark Felixarium oferă piscine în aer liber cu apă termală. Centrul spa Nelumbo Med pune la dispoziție proceduri spa şi tratamente medicale și oferă săli de masaj, un centru de fitness, tratamente medicale, cosmetice şi terapii certificate. Hotelul servește un mic dejun și cină în tip bufet, turiștii pot opta pentru demipensiune sau pensiune completă. Oaspeții pot lua masa în restaurantul principal, Ambra Salon, care servește preparate internaționale şi românești. Aveți la dispoziție un centru de conferințe și 3 săli de evenimente pentru diverse ocazii.

Facilități copii:

  • 0 - 1,99 ani – gratuitate pentru cazare și masă
  • 2 - 11,99 ani – gratuitate la cazare (hotelul nu dispune de paturi suplimentare în dotare). Masa se achită conform tarifelor pentru copii
  • De la 12 ani – cazarea și masa se achită conform tarifelor pentru adulți



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
Spa
Jacuzzi
Wi-Fi
Restaurant
Piscina exterioara
Adecvat pentru copii
Camere pentru familii