Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flora Alpina


Descriere

Flora Alpina a fost construita in 2008 in stil austriac si a fost realizata prin Proiect Sapard fiind situata intr-o pitoreasca pozitie, la 1000 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.

Clasificata la categoria de 4 stele (cu punctaj de 5 stele), este in orice anotimp o destinatie ideala pentru turismul de afaceri si vacante. Amplasarea pensiunii ofera o superba priveliste asupra partiilor de schi Sorica si Cazacu, aflate la o distanta de 5 minute si asupra unui cadru natural montan deosebit. Aici, la aproximativ 200m de baza partiilor s-a inaugurat in 2008 pensiunea Hotel Flora Alpina.Accesul se face foarte usor fiind la doar 2 km de la DN1 pe un drum perfect asfaltat ce nu va solicita masina la probe de off-road, dar totusi veti fi in mijlocul naturii, in imediata apropiere a padurii. Camere: Oaspetii nostri au la dispozitie locuri de cazare in camere duble ( paturi matrimoniale / paturi twin) si aprtamente ( living, oficiu si dormitor)

Fiecare camera / aparatament dispune de TV LCD Sony, cablu TV, minibar, internet WIFI, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
SPA
Jacuzzi
Wi-Fi
Restaurant
Adecvat pentru copii