Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XANTHE RESORT & SPA


Descriere

Descriere HOTEL XANTHE RESORT & SPA:
Hotelul a fost deschis in anul 2004. Ultima renovare a avut loc in 2004. Hotelul are o o suprafata totala de 28.908 mp. Acesta dispune de 243 camere repartizate in cladirea principala formata din 4 blocuri cu 4 etaje.Tip masa:
All InclusiveLocalizare HOTEL XANTHE RESORT & SPA:
Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Side, la 72 km de centrul orasului Antalya si la 60 km de aeroport. Plaja:
La HOTEL XANTHE RESORT & SPA veti gasi o plaja privata de nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Dotari camera:
La HOTEL XANTHE RESORT & SPA beneficiati de camere intre 24 si 55 mp dotate cu: telefon, TV, seif ( contracost), minibar, aparat pentru ceai si cafea, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, acces internet WI-FI, mocheta , balcon.Facilitati generale HOTEL XANTHE RESORT & SPA:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: 2 restaurante principal, 4 restaurante a la carte, 3 baruri, 4 piscine exterioare adulti si una pentru copii, topogane, 1 piscina olimpica, piscina interioara pentru adulti si copii , centru Spa, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, discoteca, programe de animatie, darts, tenis de masa, fotbal si volei pe plaja.
Servicii cu plata: sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, baby sitter, doctor, rent-a-car, magazine, salon infrumusetare.Facilitati copii HOTEL XANTHE RESORT & SPA :
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina interiara, picina exteriara, topogane si program animatie.
Alte informatii:
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.Clasificarea agentiei: 5* Web: http://www.emirhotels.com.en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.