Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL TAJ MAHAL

Descriere

Royal Taj Mahal 5*
Concept: Ultra All Inclusive
Royal Taj Mahal Hotel, membru al grupului Stone Hotels, se intinde pe o suprafata de 40.000 mp in zona Side, si va fi inaugurat la 15 iunie 2015. Resortul este un centru de vacanta cu o atmosfera linistita, cu gradini spectaculoase, plaja aurie si 2700 mp de piscine. Acesta ofera oaspetilor sai o arhitectura fascinanta inconjurata de multa verdeata, fiecare oaspete simtindu-se ca acasa.

Localizare: Hotelul se afla la o distanta de 5 km de centrul orasului Side, la 10 km de Centrul orasului Manavgat si la 48 km de Aeroportul International Antalya.

Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar total de 450 de camere, avand urmatoarele dotari: balcon, mocheta, canapea si fotoliu, mini bar, TV cu programe prin satelit, radio, uscator de par, telefon direct si telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif. Curatenia in camere , schimbarea lenjeriei si a prosoapelor se face la 3 zile. Patuturile pentru copii sunt disponibile la cerere iar halatele de baie , la cerere si contra cost. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele tipuri de camere:
Camere Standard : 356 unitati: suprafata de 52 mp, cu vedere la gradina, mare sau partial la mare. Baile sunt dotate cu cada.
Junior suite: 26 unitati: suprafata de 85 mp, sunt formate din living si dormitor. Baia este dotata cu Jacuzzi. Toate camerele junior suite au vedere la mare.
Camere pentru persoanele cu disabilitati: 5 unitati
Dublex family : 20 unitati: suprafata de 70 mp dispusa pe 2 etaje. La etaj se afla un dormitor cu pat matrimonial si baie cu Jacuzzi iar la parter se afla 2 paturi twin si baie cu dus. Intre cele doua dormitoare nu exista usa. Camerele au vedere laterala la mare sau la gradina.
Family room with connection door: 10 unitati: suprafata 77 mp, Doua dormitoare cu usa despartitoare. Primul dormitor dispune de pat matrimonial si baie cu Jacuzzi iar cel de-al doilea de 2 paturi twin si o baie cu dus.
Taj Mahal Family room : 38 unitati: suprafata 77 mp, compusa din doua dormitoare si un hol. Primul dormitor are un pat dublu si baie cu Jacuzzi, iar cel de-al doilea dormitor are 2 paturi twin si baie cu dus.
Concept special Honeymoon
Pentru cuplurile aflate in luna de miere hotelul ofera urmatoarele : decorarea camerei special cu flori, halate de baie, papuci, mic dejun in camera in prima zi, prima rezervare pentru restarantele A l'a Carte gratuita, tort in forma de inima si sampania in camera la primire.

Facilitati hotel: plaja cu nisip, inchirieri auto, receptive deschisa non stop, serviciu zilnic de menaj, frizerie, salon de frumusete, piscine exterioare, piscine interioare, programe de divertisment, cursuri de dans, tenis de masa, boccia, dart, diverse sporturi pe plaja, sala de conferinte, programe cu muzica live, centru spa ( baie turceasca, sauna, masaj, camere de relaxare), aqua parc cu topogane special epentru adulti si 3 topogane speciale pentru copii.

Restaurante si baruri:
Hotelul dispune de un restaurant principal cu service de tip bufet suedez, 3 restaurante Al'a Carte si 9 baruri.
Restaurant A l'a Carte:
Gusto Della Notte restaurant cu specific italienesc
Agra- restaurant cu specific indian
La Filika- restaurant cu specific pescaresc.
Facilitati pentru copii:
Mini club-ul este disponibil pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 04-12 ani si este deschis in intervalul 10:00-12:00 si 14:30-17:30. Pune la dispozitia copiilor urmatoarele activitati: pictura pe fata, jocuri de masa, vizionare de desene animate, boccia, bowling, mini fotbal, mini basket, gimnastica in apa, jocuri in piscine, mini disco, si cate o tematica in fiecare zi.
Facilitati care nu sunt incluse in conceptual ULTRA ALL INCLUSIVE:
- Sucurile natural de fructe
- Sampania de import
- Room service
- Toate vinurile locale si de import imbuteliate
- Bauturile luxury( de ex: whiskiuri de 12 ani sau mai vechi, Cognac-uri etc )
- Rezervarile pentru restaurantele a l'A Carte
- Terenurile de tenis
- Nocturna terenurilor de tenis
- Toate sporturile acvatice
- Serviciul de baby sitting
- Coaforul
- Tratamentele si masajele din centrul spa
- Serviciile medicale
- Serviciile de curatatorie
- Serviciul de inchirieri auto
- Fotograful
- Bowlingul, biliardul si jocurile mecanice
- Internet caf-ul
- Convorbirile telefonice
- Torturile pentru aniversari
- Halatele de baie
- Accesul wi-Fi ( la viteza mare). Accesul la Wi-fi de viteza mica este gratuit in receptia hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.