Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA SENTIDO PERISSIA HOTEL

Descriere

Localizare
Deschis pe toata perioada anului, Paloma Sentido Perissia atrage prin design, ambianta incantatoare si atentie la detalii este situat pe o peninsula. Datorita locatiei sale acest hotel ofera turistilor o priveliste superba catre Mediterana. Serviciile exceptionale ale hotelului asigura implinirea oricarei dorinte.. Hotelul este situat direct pe plaja de nisip, la numai 3 kilometri de centrul istoric al statiunea Side. Hotelul este la 6 km distanta de Manavgat si la 65 de km de aeroportul din Antalya. Timpul de transfer fiind de aproximativ 70 minute.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 352 camere duble frumos decorate. Toate camerele au podea din marmura, telefon, TV satelit, seif, , mini-bar, aer condiţionat, uscător de păr, halat de baie, baie, duş, WC. Toate camerele situat în apropiere de receptie au o conexiune W-LAN. Mini bar completat zilnic.

Facilitati hotel
Hotelul ofera facilitati precum: receptie, restaurant principal, 4 restaurante A`La Carte (Pescaresc, Turcesc, Italian, Barbeque) cu rezervare in prealabil; baruri in cadrul complexului hotelier (The Baccus Bar, Divan Café, Key Club),Room service 24 ore, salon de infrumusetare, coafor, spalatorie si curatatorie, medic si asistent medical, babysitter, magazine in cadrul hotelului .Hotelul ofera si programe de animatie . Deasemenea hotelul dispune si de facilitati precum centru fitness, centru SPA inclusiv baie turceasca, sauna. Se pot practica sporturi nautice atat la piscina, cat si pe plaja. Alte sporturi includ tenis, baschet, biliard, darts, fotbal, sala de sport, tenis de masa. Hotelul are 3 piscine exterioare situate printre palmieri, o piscina pentru copii si Aqua Park cu 2 tobogane precu si o piscina interioara. Pentru cei mici exista si programe de animatie cat si un mini club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.