Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL SUNBEL


Descriere

Hotel Club Sunbel Kemer este situat la 44 km de aeroportul orasului si sport Antalya, la 15 km de orasul Kemer, în localitatea Beldibi, pe malul marii. A fost construit în anul 2003, ultima renovare a fost facuta în anul 2009, are suprafata totala de 4000 mp. Hotelul Club Sun Bel Beldibi dispune de un corp de 3 etaje: 127 standard room (max. 2+2 pers., 19-22 mp); 3 suite cu 2 camere (hol, dormitor cu usa, max. 2+2 pers., 35-40 mp); 1 camera pentru persoane cu dizabilitati. Un hotel modest, economic si linistit. Camera: baie sau dus uscator de par aer conditionat individual televizor telefon mini-bar (gol) seif (în camera, contra cost) balcon pardoseala - mocheta în camera se face curatenie zilnic asternuturile sunt schimbate de 2 ori pe saptamâna Dotari si servicii: restaurant 3 baruri piscina exterioara piscina interioara cabinet medical spalatorie schimb valutar parcare auto sala de conferinte (pentru 150 pers.) Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca sauna sala fitness aerobic darts aqua-aerobic Contra cost: masaj tenis de masa biliard Internet-cafe discoteca Pentru copii: piscina teren de joaca mini-club (4-12 ani) Plaja: proprie, nisip/pietris, platforma, ponton. Bar la plaja (se foloseste barul de lânga piscina). Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Hotel Club Sunbel Kemer este situat la 44 km de aeroportul orasului si sport Antalya, la 15 km de orasul Kemer, în localitatea Beldibi, pe malul marii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.