Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZAK BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 120 km de aeroportul din Antalya si la 800 m pana in centrul statiuni. Hotelul a fost renovat 2011 si dispune de camere dotate standard cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Restaurantul hotelului are o capitate de 100 de persoane si serveste diferite preparate in stil bufet. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. Printre facilitatile oferite nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi.

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 120 km de aeroportul din Antalya si la 800 m pana in centrul statiuni. 

Facilitati hotel
Restaurantul hotelului are o capitate de 100 de persoane si serveste diferite preparate in stil bufet. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. Printre facilitatile oferite nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi.

Facilitati camera
Hotelul a fost renovat 2011 si dispune de camere dotate standard cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.