Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS GUL BEACH


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Kemer. Renovat in 2013, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele si in 2 cladiri Anex Building cu 4 nivele (peste drum de cladirea principala, accesul se face prin pasaj subteran). Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar si seif (contra cost). Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si un restaurant a la carte cu specific pescaresc. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Turistii se pot relaxa la sauna sau pot face diferite activitati sportive.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Kemer.

Facilitati hotel
 Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si un restaurant a la carte cu specific pescaresc. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Turistii se pot relaxa la sauna sau pot face diferite activitati sportive.

Facilitati camera
Renovat in 2013, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele si in 2 cladiri Anex Building cu 4 nivele (peste drum de cladirea principala, accesul se face prin pasaj subteran). Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar si seif (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.