Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMA'S AMARA CLUB MARINE


Descriere

Bine 7,6/10 Booking.com / Certificat de Excelenta Tripadvisor Hotelul Arma's Amara Club Marine este construit pe o suprafata de 60.000mp iar camerele au fost renovate in 2013. Hotelul este situat la o distanta de 15km de Kemer, 25km de orasul Antalya si 50km de aeroport.Spa & wellness
Pentru o relaxare deplina clientii se pot bucura de baie turceasca, sauna, camera de relaxare. Contra cost pot opta pentru mai multe tipuri de masaje si terapii, tratamente pentru piele si corp, centru welness, coafor.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai un restaurant principal si restaurante a-la-carte cu specific italian, turcesc si pescaresc. De asemenea clientii pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice la barurile disponibile in cadrul resortului.

Sport si divertisment
Clientii se pot bucura de activitati zilnice, animatie pe timp de zi si seara, petreceri tematice, petreceri pe plaja, muzica live cu formatii, discoteca, karaoke, biliard, gimnastica, yoga, tir cu arcul, lectii de dans, polo, aerobic, volei pe plaja, aerobic in apa, jocuri la piscina, tenis de masa, boccia, step-zumba, minigolf, minifotbal, darts, centru fitness, lectii de limba turca si sporturi de apa.

Localizare
Hotelul Arma's Amara Club Marine este construit pe o suprafata de 60.000mp iar camerele au fost renovate in 2013. Hotelul este situat la o distanta de 15km de Kemer, 25km de orasul Antalya si 50km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.