Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMARA DOLCE VITA


Descriere

Spa & Wellness
Clientii se pot rasfata la baia turceasca, sauna, camera de relaxare, camera de aburi, piscina interioara. Contra-cost se poate opta pentru mai multe tipuri de masaje, tratamente pentru piele si corp, coafor, piscina pentru terapii in apa, centru Spa.

Drinks & Food
Clientii vor servi mancaruri locale si internationale servite in restaurantul principal sau restaurantele a-la-carte (cu specific pescaresc, italian, asiatic, grecesc, mexican, steakhouse). Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la barurile hotelului.

Sport & Divertisment
Clientii pot opta pentru gimnastica, tir cu arcul, yoga, polo, volei pe plaja, aerobic, aerobic in apa, tenis de masa, badminton, boccia, step-aerobic, zumba, darts, centru fitness, 8 terenuri de tenis, sporturi de apa, baschet, minifotbal.

Localizare
Hotelul Amara Dolce Vita este construit pe o suprafata de 163.000mp si se afla situat la 18km de Kemer, 58km de orasul Antalya si 75km de aeroport.

Site web
http://amaraworldhotels.com/?id=9

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spa
Restaurant
Hotel aproape de plaja
Sala de fitness
Piscina exterioara
Bar
Acces pentru persoane cu dizabilități