Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA GALE LAGOS


Descriere

Descriere HOTEL VILA GALE LAGOS:
Vila Gale este un complex de lux de 4 stele, deschis in aprilie 2009, situat la malul marii, aproape de plaja cu nisip Meia Praia si la 5 minute de mers cu masina de Lagos Marina. Plajele din jurul orasului Lagos sunt unele dintre cele mai frumoase din regiunea Algarve. Aceasta statiune de vacanta plina de viata a fost in trecut un sat pescaresc, avand in prezent un port de agrement nou si frumos. Zona ofera oportunitati deosebite pentru practicarea sporturilor nautice, inclusiv windsurfing, scuba diving, schi nautic si pescuit. La crearea designului modern al acestui hotel au participat arhitecti portughezi renumiti, dand locatiei un aer de unicitate pe intreaga coasta.
Tip masa:
Mic dejun/demipensiune
Localizare HOTEL VILA GALE LAGOS:
Hotelul este situat peste drum de plaja Meia la care se ajunge in aprox 10 minute de mers, la 20 minute de mers pe jos de portul nautic din statiunea Lagos sau 5 minute cu taxi (cost aprox. 8 EURO/ sens).
Plaja:
In apropiere de HOTEL VILA GALE LAGOS se afla Plaja Meia (10 minute distanta de hotel). Aceasta este plaja cu nisip fin iar intrarea in apa este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja este publica.
Dotari camere:
Hotelul dispune de 306 camere, dispuse pe 3 etaje intr-o cladire in forma de U.Toate camerele standard dispun de aer conditionat, balcon,TV LCD cu satelit, seif, uscator de par, minibar, internet wireless gratuit. Camerele family sunt situate la parter si au capacitate maxima de 2 adulti + 2 copii (o camera mai mare cu pat dublu si canapea extensibila).
Facilitati HOTEL VILA GALE LAGOS:
Restaurant, baruri, piscina exterioara pentru adulti si copii, internet wireless gratuit, gradina de 1200 mp, club pentru copii, biblioteca, spalatorie, Spa Satsanga (piscina interioara dinamica, baie turceasca, sauna, diverse tipuri de masaj si tratamente corporale), magazin cu articole de plaja, teren de tenis si de volei, parcare (cu plata 7,5 EURO/ zi).
Clasificarea agentiei: 4*
Web: www.vilagale.pt

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.