Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Magnolia Hotel - Adults Only (Quinta do Lago)


Descriere

Localizare: Situat in centrul orasului Quinta do Lago, oaspetii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oras plin de viata are de oferit, de la cursurile de golf Quinta, la cumparaturile de lux sau viata de plaja care se transforma in viata de noapte.
Facilitati hotel: Restaurant, bar, piscina exterioara incalzita si sezlonguri, internet Wi-Fi, parcare, spalatorie, centru fitness, teren de tenis, o camera de relaxare care este echipata cu Xbox-uri, mese de ping-pong si o zona de fotbal, centru SPA, muzica live cu DJ o data pe saptamana langa piscina, precum si nopti de film sub stele cu cocktail-uri. Amatorii de golf vor gasi cursurile de golf Quinta do Lago din Nord, Sud si Laranjal (la 3 km), iar la cerere se pot rezerva la tarife preferentiale oricare dintre cursurile de golf.
Dotari camere: Aer conditionat, TV, telefon, internet Wi-Fi gratuit, uscator de par, articole de toaleta gratuite, baie cu cada sau dus, balcon. Unele camere au un seif.
Web: www.themagnoliahotelqdl.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.