Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort And Spa


Descriere

Descriere HOTEL HILTON VILAMOURA:
Acest complex luxos are numeroase piscine in aer liber, amenajate in stilul unui lac, cu cascade si un centru Spa ultramodern. Terenul de golf Pinhal se afla chiar lang hotel, iar terenul de golf Vilamoura Old Course este la 5 minute de mers cu masina. Oaspetii de la Hilton Vilamoura se pot bucura de buctria traditional portughez la restaurantul Cilantro, pot gusta delicatese internationale pe terasa de la Moscada sau pot savura fructe de mare locale la Aquarela. Barul Rubi ofer whisky din malt si vinuri fine de Porto. Hilton Vilamoura ofer in timpul serii un serviciu gratuit de transfer la portul de agrement Vilamoura. Vara este disponibil un serviciu de transfer gratuit la plaja Falesia. Hotelul este o alegere excelenta pentru familiile cu copii deoarece beneficiaza de unul dintre cele mai mari cluburi pentru copii din intreaga regiune Paradise Islands.
Tip masa:
Mic dejun/demipensiune
Localizare HOTEL HILTON VILAMOURA:
Situat in parcul natural din apropierea orasului Vilamoura
Plaja:
Cea mai apropiata plaja de hotel HILTON VILAMOURA este plaja Falesia. Nispul este fin iar intrarea in apa este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja este publica.
Dotari camere:
Camerele beneficiaza de TV satelit, telefon, uscator de par, aer conditionat, balcon. Camerele pot fi cu vedere la terenul de golf din apropiere sau la grdinile complexului. Wi-Fi gratuit este disponibil in toate zonele publice din cadrul hotelului
Facilitati HOTEL HILTON VILAMOURA:
Complexul beneficiaza de restaurante, bar, snack bar, club pentru copii, sali de conferinte. Centrul Spa are o sal de gimnastic deschis nonstop, o zon de relaxare cu cascade de perete si masaje terapeutice. Piscina interioar este asemenea unei bi romane antice, cu mozaicuri.
Activitati pentru copii:
Paradise Island Kids Club este unul dintre cele mai mari cluburi pentru copii din Algarve. Numeroase servicii si facilitati ii asteapta pe copii intr-o aventura de neuitat.
Clasificarea agentiei: 5*
Web:www.hiltonvilamouraresort.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.