Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAYSIDE SALGADOS


Descriere

Descriere BAYSIDE SALGADOS APARTMENTS:
Apartamentele Bayside Salgados sunt spatioase, confortabile si ideale pentru turistii care doresc sa se cazeze intr-o zona linistita dar cu acces usor spre centrul statiunii Albufeira.
Tip masa:
Fara masa / Mic dejun / Demipensiune
Localizare BAYSIDE SALGADOS APARTMENTS:
Apartamentele sunt situate la 800m de magnifica plaja Salgados, la 200 m de terenul de golf Salgados si la 6 km de centrul statiunii Albufeira. Din apropierea complexului se poate lua shuttle pana in centrul statiunii Albufeira.
Plaja:
Distanta pana la plaja Salgados este de 800m. Aceasta este plaja cu nisip fin iar intrarea in apa este lina. Sezlongurle si umbrelele se platesc. Plaja este publica.
Dotari studiouri/apartamente:
Studiourile standard pot caza 3 adulti. Beneficiaza de 2 paturi single si o canapea. Apartamentele au un dormitor si un living si pot caza 4 persoane adulte sau 2 adulti plus 2 copii.Toate studiourile si apartamentele beneficiaza de aer conditionat, chicineta, telefon, uscator de par, seif (cu plata) balcon sau terasa.
Facilitati BAYSIDE SALGADOS APARTMENTS:
Restaurant, piscina, bar la piscina, terasa, spatiu de joaca pentru copii, masa de tenis, darts, centru de inchiriere biciclete.
Clasificarea agentiei: 2*
Web: www.baysidesalgadosalgarve.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.