Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

.COM


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul. Com este localizat in pitoreasca zona de parc a Albenei si ofera o varietate de servicii si animatie pentru toate varstele. Hotelul se afla la aproximativ 950 de m de plaja.
La dispozitia turistilor se afla un autobuz ce circula zilnic catre plaja si retur la fiecare 30 de minute , in intervalul orar 09:30 -17:30 , in perioada 15.06 - 15.09 - va circula in intervalul orar 08:30 - 18:30.

INFO PARCARE: parcarea este contra-cost: 6 leva/masina/sejur si se achita la receptie , nu se poate rezerva/ garanta din agentie!

FACILITATI HOTEL:
Hotelul dispune de discoteca, piscina exterioara cu topogane, restaurant modern, lobby bar, snack bar, bar RAI(pe plaja), sala de fitness dotata cu aer conditionat, teren de volei, lift, internet caffe, rent a car, exchange,teren pentru gimnastica aerobica. Acces internet wireless gratuit in zonele publice ale hotelului, pe plaja si pe strazile principale ale Albenei .
Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja

FACILITATI CAMERE
: 327 camere din care 307 camere sunt duble si 20 sunt single si sunt dotate cu baie cu dus, telefon, TV, birou, balcon.

CAZARE: check in dupa ora 14:00 si check out pana la ora 12:00.

SEIF: pentru confortul si siguranta dvs va recomandam sa inchiriati un seif (contra cost ) din cele disponibile la receptie pt dvs. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea bnurilor dvs personale daca acestea nu sunt depozitate corespunzator.

INTERNET & TV: acces gratuit la internet wireless in zonele publice ale hotelului : receptie, lobby, piscina dar si pe plaja si pe strazile principale ale statiunii, o parte din camere de asmenea dispun de internet gratuit ( in functie de acoperirea retelei ), TV prin cablu gratuit.

PLAJA: utilizarea gratuita a 2 sezlonguri + 1 umbreluta / camera pe plaja; Salvamarii vor supraveghea plaja in intervalul orar 8:15 - 18:00 va rugam sa fiti atenti la instructiunile acestora cat si la culoare steagului ancorat pe plaja.

PISCINA: Accesul turistilor la piscina este permis zilnic intre orele 08:15 -18:00, iar pentru perioada 01.07 -31.08.programul va fi prelungit pana la ora 19:00, dupa aceste ore piscina nu este supravegheata. 2 sezlonguri + 1 umbreluta gratuite la piscina / camera. Nu este permisa rezervarea in prealabil a sezlongurilor.

All Inclusive plus:
Restaurant :

- mic dejun: 07:30 -10:00;
- pranz: 12:30 -14:30;
- cina: 18:30 - 21:30;

Seri tematice:
bucatarie traditionala bulgareasca, fructe de mare, bucatarie italiana, si gratar.

Snack-bar 'COM'

10.00 - 22:00 bauturi;
10.00 - 21.00 - inghetata;
11.00 - 16:00 - gustari calde si reci, pizza, deserturi, fructe.

Restaurantul de pe plaja - ' RAI'
- 11:00 -16:00 - gustari calde si reci, furcte, patiserie, inghetata, cafea, sucuri, bere;

-pranz: 12:30 - 14:30.

Dine Around
Acest concept va ofera posibilitatea sa experimentati o larga varietate de mancaruri internationale pentru pranz si cina in unul din restaurantele a la carte din Albena:
- restaurantul frantuzesc - Ciel Bleu;
- restaurantul grecesc - Kaliopa ( pe plaja );
- restaurantul mexican - Tex Mex ;
- restaurantul italian - Ti Amo;
- Steak House - Poco Loco

Programul este valid pentru toti turistii cu un sejur de minim 7 nopti si intrari inainte de 29.06.2014 si dupa 01.09.2014. Rezervarea se face inainte la receptia hotelului cu o zi inainte pana la ora 15:00, veti primi in schimb un voucher cu toate informatiile necesare pe care il veti prezenta la restaurantul ales. Meniul Dine Around include: 1 salata, 1 aperitiv, 1 fel principal, 1 desert si o sticla de apa plata.

All Inclusive plus: bauturi alcoolice si non- alcoolice locale bulgaresti, vin bulgaresc, bere bulgareasca la draft, apa minerala, cafea, espresso si la filtru, capuccino.
Lobby Bar :10:00 -23:00;
Snack Bar
: 10:00 -22:00;

Animatie:
cea mai buna echipa de animatie se va asigura ca sejurul dvs va fi activ si distractiv: sporturi si programe de animatie pentru adulti, adolescenti si copii, spectacole seara, mese de tennis, mini club pt copii, 3 terenuri de joaca pt copii si multe alte activitati disponbile 6 zile /saptamana. Muzica live in restaurant in timpul cinei, de 5 ori / saptamana.

Servicii contra - cost:
- servicii SPA ;
- coafor, masaj, manichiura si pedichiura;
- rent a car, fax, exchange, spalatorie, excursii, taxi;
- vin imbuteliat marca Albena;
- ziare internationale si locale;
- accesul la calculatoarele din lobby.

Politica Non-Smoking:
- conform legislatiei locale in vigoare fumatul este strict interzis in camerele de hotel, in restaurantele si baururile din interiorul hotelului ( doar daca nu este mentionat altfel in locatia respectiva ).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.