Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MURA


Descriere

LOCALIZARE : Hotel Mura este situat chiar pe plaja langa rezervatia naturala Baltata si afost renovat in anul 2011.


CAPACITATE: 186 de camera din care camera duble: 170 , 14 apartamente cu 1 dormitor si 2 apartamente cu 2 dormitoare.


FACILITATI HOTEL : piscina exterioara, piscina interioara, restaurant, lobby bar, Pool Bar Gergana , Jacuzzi, internet cafe, minibar, masaj, magazine, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, exchange, wireless gratuit in holul hotelului, miniclub pt copii, teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii.


Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/masina/sejur si se plateste la receptie, nu se poate rezerva/garanta din agentie.


GRATUIT: utilizarea a 2 sezlonguri si o umbreluta /camera pe plaja.


FACILITATI CAMERE: toate camerele si apartamentele sunt mobilate modern si dispun de aer conditionat, baie cu dus, telefon, TV prin cablu, balcon cu masuta si scaune, vedere la mare sau la parc.


Cazare: check in dupa ora 14:00 si check out pana la ora 12:00.




Seif :
pentru confortul si siguranta dvs va recomandam sa inchiriati un seif (contra – cost ) din cele disponibile la receptie pt dvs. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea bunurilor dvs personale daca acestea nu sunt depozitate corespunzator.

Internet & TV: acces gratuit la internet wireless in zonele publice ale hotelului : receptie, lobby, piscina, dar si pe strazile principale ale statiunii, pe plaja, exista si in camere ( partial ). TV prin cablu – gratuit.


Plaja: utilizarea gratuita a 2 sezlonguri + 1 umbreluta / camera pe plaja; Salvamarii vor supraveghea plaja in intervalul orar 8:15 – 18:00 – va rugam sa fiti atenti la instructiunile acestora cat si la culoare steagului ancorat pe plaja.


Piscina (Mura): Accesul turistilor la piscina este permis zilnic intre orele 08:15 -18:00, iar pentru perioada 01.07 -31.08.14 programul va fi prelungit pana la ora 19:00, dupa aceste ore piscina nu este supravegheata. 2 sezlonguri + 1 umbreluta gratuite la piscina / camera. Jacuzzi – gratuit. Nu este permisa rezervarea in prealabil a sezlongurilor.


All Inclusive (07:30 -23:00)


Restaurant (Mura):




  • mic dejun: 07:30 – 10:00;




  • pranz: 12:30 – 14:30;




  • cina: 18:30 – 21:00




Seri tematice: bucatarie traditional bulgareasca, fructe de mare, bucatarie italiana si gratar de 3 ori/saptamana ( in Iulie & August )


Barul de pe terasa: 11.00 – 16:30 – gustari calde si reci, pizza, deserturi, fructe.


Dine Around. Acest concept va ofera posibilitatea sa experimentati o larga varietate de mancaruri internationale pentru pranz si cina in unul din restaurantele a la carte din Albena:




  • restaurantul frantuzesc - Ciel Bleu;




  • restaurantul grecesc - Kaliopa ( pe plaja );




  • restaurantul mexican – Tex Mex ;




  • restaurantul italian – Ti Amo;




  • Steak House – Poco Loco




Programul este valid pentru toti turistii cu un sejur de minim 7 nopti si intrari inainte de 29.06.2014 si dupa 01.09.2014. Rezervarea se face inainte la receptia hotelului cu o zi inainte pana la ora 15:00, veti primi in schimb un voucher cu toate informatiile necesare pe care il veti prezenta la restaurantul ales. Meniul Dine Around include: 1 salata, 1 aperitiv, 1 fel principal, 1 desert si o sticla de apa plata.


Baruri: Bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti, vin bulgaresc, bere bulgareasca la draft, apa minerala, cafea si altele. Bauturile de import si cocktail-urile sunt contra- cost.


Lobby bar: 10.00 – 23.00


Barul din restaurantul Mura: 12:00 -14:30 & 18:00 – 21:30;


Barul de la piscina Gergana: 10:00 – 23:00;


Barul de pe terasa: 10:00 – 21:30


*dupa ora 23:00 toate bauturile sunt contra-cost!


Animatie: Echipa de animatie se va asigura ca sejurul dvs va fi activ si distractiv: sporturi si activitati de animatie pentru adulti, adolescenti si copii, spectacole seara, mese de tennis, mini disco, volei pe plaja, tenis si fotbal, darts, sah, table, mini club pentru copii, disco pentru copii si multe alte activitati – 6 zile/saptamana.


Servicii contra – cost:




  • servicii de SPA ;




  • coafor, masaj, manichiura si pedichiura;




  • rent a car, fax, exchange, spalatorie, excursii, taxi;




  • vin imbuteliat marca Albena;




  • ziare internationale si locale;




  • accesul la calculatoarele din lobby.




Politica Non-Smoking:


- conform legislatiei locale in vigoare fumatul este strict interzis in camerele de hotel, in restaurantele si baururile din interiorul hotelului ( doar daca nu este mentionat altfel in locatia respectiva ).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.