Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELITSA


Descriere

Un hotel modern situat pe malul marii, are o excelenta reputatie datorita serviciilor si a gamei variate de facilitati, asigurand astfel revenirea an dupa an a turistilor. Familiile si cuplurile pot lua in considerare acest minunat hotel pt. o vacanta relaxanta si insorita.
Localizare: Pe plaja, inconjurat de rezervatia Baltata.
Facilitati:
- Piscina exterioara
- Restaurant principal tip bufet
- Lobby bar
- Snack bar
- Bar la piscina
- Studio masaj
- Internet WI-FI in lobby, terasa restaurantului si pe plaja in fata hotelului
- Seif la receptie
- Servicii de spalatorie si calcatorie
- Rent-a-car
- Schimb valutar
Accesul cu animale : la cerere ( contra cost)
Sport: excursii, sporturi nautice (hidrobiciclete, excursie cu barca, cu jet de apa, schi nautic, windsurfing, scufund?ri), volei pe plaja, tenis, mini-golf, club de calorie, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, billiard, bowling, biciclete, ricse, luna-parc.
Divertisment :de zi si de seara care include jocuri, competitii, activitati pt. copii, spectacole…( 6 zile pe saptamana- animatie de zi, 3 zile pe sapatamana animatie de seara.)
Facilitati pentru copii: Teren de joaca pt. copii, piscina pt copii
Cazare: camera si apartamente, cu aer conditionat si TV cablu, telefon, baie fie cu dus fie cu cada, internet ( contra cost).Toate camerele si apartamentele au balcon si cu vedere fie la mare fie la parc.
All Inclusive: Restaurant principal: mic dejun, pranz, cina. Meniu pt. copii la pranz si cina Seara tematica la restaurant: bulgareasca nationala si regionala, italiana, meniu pescaresc. Snack bar: pizza, salate, fructe, inghetata, dulciuri Bauturi: locale alcoolice si nealcoolice, vinuri, bere la halba, sucuri, apa imbuteliata si bauturi calde.
Nota: alcool de import, espresso, cocktail-uri, tigari se vand separate. Dupa ora 11:00 pm toate bauturile sunt contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-Fi
loc de joacă
Restaurant
Bar pe plaja
Hotel aproape de plaja
Piscina exterioara
Plaja privata
Acces animal de companie