Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BIANCO OLYMPICO HOTEL

de la
950 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Descriere

Scor Booking.com: 8.1 Foarte bine Bianco Olympico ofera o vedere excelenta asupra Marii Egee, fiind situat in peninsula Sithonia. Este recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Halkidiki din nordul Greciei, in peninsula Sithonia. Este situat la 2.5 km distanta de satul Vatopedi, 4 km distanta de satul Metamorfosi si 9 km fata de localitatea Nikiti. Plaja este la 150 de metri distanta.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera unitati de cazare cu balcon si vedere la mare. Acesta pune la dispozitia turistilor piscina, restaurant, bufet, bar, WiFi gratuit, seif in camera, receptie, parcare, piscina pentru copii, teren de tenis, lift, spatiu de joaca pentru copii, aer conditionat, parcare, acces imediat lan plaja.

Facilitati camere

Toate cele 102 camere ale hotelului au fost renovate in 2019 si pun la dispozitia turistilor: uscator de par, telefon, seif, TV, frigider, dus, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.