Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NATALIE HOTEL


Descriere


Localizare : Hotelul Natalie este amplasat la 50 m de plaja cu nisip, 300 de metri de plaja din Laganas si la 400 de metri de centrul localitatii Laganas. Vis-a-vis de hotel exista un supermarket, iar la mai putin de 400 de metri exista o farmacie. Aeroportul orasului Zakynthos este la 3 km, iar portul se afla la 6 km.

Camere : Unitatea dispune de 40 de studiouri capacitate 2-4 locuri dispuse pe doua nivele si parter. Camerele sunt dotate cu TV satelit, frigider, filtru cafea, fierbator apa si cani, baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat si balcoane mobilate cu vedere la mare sau statiune.

Servicii si facilitati : Hotelul Natalie ofera o piscina in aer liber cu umbrele si sezlonguri, dusuri exterioare, snack bar, parcare, piscina pentru copii, receptie, mic dejun, aer conditionat (contra cost), seif (contra cost). Conexiunea WiFi este gratuita. Plaja se afla la 50 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.