Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENTRAL CENTER


Descriere

Facilitati hotel
Hotelul Zentral Center de patru stele a fost construit in 2003 si ofera un echilibru intre relaxare si viata business.Acesta se afla localizat intr-o cladire moderna, spatioasa si eleganta de 7 etaje. Hotelul dispune de 1 bar cu spatiu pentru fumatori si nefumatori; 3 sali echipate cu echipamente audio-vizuale moderne, incluzand un ecran de 2x2 m; o terasa pe acoperis; o piscina incalzita, jacuzzi; 2 saune; aer conditionat; receptie cu program 24 de ore si servicii de schimb valutar. Centrul de afaceri din incinta hotelului dispune de sali de conferinta dotate cu echipamente audio-vizuale moderne (calculatoare, imprimante, xeroxuri, telefoane si proiectoare), necesare pentru intalniri, banchete, congrese, video-conferinte, intalniri de afaceri si interviuri pentru angajari. Facand parte dintr-un centru comercial, ceea ce este unic in partea de sud a insulei Tenerife, oaspetii pot alege dintr-o gama variata de activitati pe care le pot desfasoare in timpul liber ( cinema, magazine, restaurante, saloane de infrumusetare).

Facilitati camere
Hotelul dispune de 208 camere decorate astfel incat sa ofere o atmosfera comfortabila.Toate camerele dispun de aer conditionat; telefon cu linie directa; TV prin satelit; seif contra-cost; uscator de par; mini bar la cerere si garderobe.

Localizare
Hotelul se afla amplasat in partea de sud a insulei Tenerife, in partea centrala a Playa de las Américas la o distanta de 15 km fata de aeroportul Reina Sofia si la 700 m fata de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie