Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR OLE TROPICAL TENERIFE

   Playa De Las Americas


Descriere

LOCALIZARE: In Costa Adeje, la 400 metri de plaja Troya. Ideal pentru familii si cupluri, la numai 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul Tenerife Sud (19 km ), Siam Park este la 1.5 km.


FACILITATI HOTEL: recent renovat, hotelul este modern si dispune de 189 de camere, piscina exterioara cu zona speciala pentru copii, terasa pentru plaja, 2 baruri, zona de dans si animatie, restaurant, parcare, porgrame de animatie si activitati pentru toate varstele, mini club, conexiune la internet wireless in tot hotelul, centru SPA/Wellness.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu: 2 paturi normale /pat dublu, aer conditionat, TV cu ecran plat, telefon, balcon sau terasa, baie cu dus si uscator de par, seif, mini frigider.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.