Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dana Villas

   Firostefani, Grecia


Descriere

Construit in intregime pe marginea stancilor, accesibil doar pe scari, intr-o zona din Fira numita Firostefani, la 800 m de mers pe jos fata de piata orasului, si in acelasi timp departe de aglomeratie si galagie.Distanta fata de aeroport este de 7 km (in jur de 10min cu taxi sau bus) , 150 m de statia de autobus si 12 km de port (in jur de 15 min cu taxi sau bus)

Facilitati hotel: servicii asistenta receptie 24 ore, room service, piscina (70 mp), bar la piscina, cafenea, Jacuzzi exterior, internet Wi Fi gratuit, rent a car, Servicii de spalatorie, organizare ceremonii nunti, la sosire se poate aranja pentru oaspeti sa aiba in camere o sticla de vin, servicii masaj (la cerere), restauramt cu vedere panoramica la Caldera,
Dotari camere: toate camerele sunt cu vedere la mare si decorate in stil arhitectural grecesc. Sunt dotate cu aer conditionat individual, TV satelit, DVD Player, chicineta, mini bar, baie cu cabina dus, acces internet Wi Fi, uscator de par, halat de baie, papuci de baie, seif.
Tipuri de camera:
- Studio: o singura camera cu pat dublu, balcon/terasa. Recomandat pentru cupluri.
- Traditional Suite: tip mezonette, cu scara interioara care duce spre un pat dublu, iar la nivelul intrarii se afla zona de living cu 1 sau 2 canapele, balcon/terasa. Capacitate maxim 4 persoane.
- Junior Suite: dormitor cu pat dublu si zona de zi cu canapea; capacitate maxim 3 persoane.
- Family Suite: dormitor cu pat dublu si living cu 2 canepele (cu usa de separare intre cele 2 zone). Capacitate maxima 5 persoane.
- Honeymoon suite: pat matrimonial, zona de zi, baie cu Jacuzzi, balcon. Recomandat pentru cupluri.
- Dana VIP Suite: dormitor cu pat matrimonial, baie spatioasa cu Jacuzzi, living room spatios cu 2 canapele, o a doua baie cu dus, bucatarie separate, capacitate maxim 5 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.