Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beach Boutique


Descriere



Localizare

Hotelul este situat pe plaja cu nisip negru din Kamari, în Santorini, Beach Boutique. La câţiva paşi de Beach Boutique Hotel se găsesc restaurante, baruri, minimarketuri şi bancomate. Aeroportul Național Santorini este la 4 km, iar portul Ormos Athinios se află la 9 km. Oraşul plin de viață Fira este la 7 km. În apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită.

Facilitati hotel

Hotel oferă un bar pe malul mării, cu acces gratuit la internet Wi-Fi. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu micul dejun continental servit zilnic în zona de luat masa. Barul cu șezlonguri oferă un cadru relaxant pentru a savura o cafea dimineața, o gustare sau o băutură seara.

Facilitati camere

 Unitățile de cazare au aer condiționat şi vedere la Marea Egee, grădină sau împrejurimi. Camerele elegante de la Beach Boutique au frigider, TV cu canale prin satelit şi balcon sau patio. Fiecare unitate are o baie privată cu duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.