Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Acqua Vatos Santorini


Descriere

Descriere: Hotelul Acqua Vatos din statiunea Kamari, este locul de vacanta perfect pentru cei care iubesc serviciile de calitate oferite de un personal prietenos.
Localizare: Hotelul Acqua Vatos este situat 3 km de aeroportul international din Thira, la 100 m de frumoasa plaja a statiunii Kamari, avand in apropiere taverne, magazine si statie de autobuz.
Dotari camere: Hotelul Acqua Vatos dispune de 32 de camere spatioase si confortabile, dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, TV, radio, mini bar, mini frigider, baie cu uscator de par, halat si papuci de casa, balcon.
Facilitati hotel: Hotelul Acqua Vatos pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, acces la plaja, piscina in aer liber, gradina, wi-fi, seif, zona TV, serviciu de spalatorie, restaurant, bar, room service, parcare.
Pagina web: https://www.acquavatos.com
Clasificare oficiala: 3 stele
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.