Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambasciatori (Marina Centro)


Descriere

Descriere HOTEL AMBASCIATORI: Hotelul este locul ideal pentru o vacanta relaxanta, fiind recomandat atat pentru tineri cat si pentru familiile cu copii. Este deschis tot timpul anului.

Tip masa:mic dejun, demipensiune.Mic dejun tip bufet (dulce si sarat). Cina meniu la alegere din 4 preparate principale si 4 preparate secundare la alegere, bufet mixt, fructe sau desert.
Masa va fi servita la hotelul Sporting 4* situat la 30 de m de hotelul Ambasciatori acesta facand parte din acelasi management pana in data 15.06

Localizare HOTEL AMBASCIATORI: Hotelul este situat in zona Marina Centro, la numai 30m de plaja.

Plaja: Plaja cu nisip se afla la 30 de metri de hotel.

Dotari camere:
Hotel Ambasciatori dispune de camere standard tip Quality dotate cu: cu dus/wc, uscator de par, TV, telefon, incalzire, aer conditionat, balcon, seif, wit-fi gratuit in camera, vedere laterala spre mare la cerere.
Camerele single superior dotate cu: baie cu dus, uscator depar, balcon, telefon direct, TV, safe, minibar, incalzire, AC, wi-fi gratuit, vedere laterala la mare,

Facilitati HOTEL AMBASCIATORI:
Hotelul dispune de receptie 24h, bar, restaurant, 2 lifturi internet gratuit in receptie, restaurant pentru micul dejun la terasa de pe acoperis cu priveliste spre coasta Adriatica, snack/bar deschis 24/24h, sala de conferinta (maxim 200 pers), veranda, piscina, parcare privata ( contra cost 18 euro/masina/zi ) si biciclete pe care clienti hotelului le pot folosi gratuit.
Hotelul ofera oaspetilor si un centru gym, baie cu aburi, piscina cu sezlonguri si umbrele.



Facilitati pentru copii:
Hotelul ofera baby cot (la cerere) gratuit pentru copii pana la 3 ani.
Mini Club pentru copii peste 3 ani (deschis in perioada 09.06-01.09)


Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Hotelul nu permite nicio modificare de nume in oferta Early Booking; aceasta se considera anulare si se penalizeaza conform contract.

Web: http://www.hotelambasciatori.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie